Lista evaluatorilor

Ca urmare a incheierii evaluarii in cadrul concursului de planuri de afaceri, Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj face publica lista evaluatorilor. Planurile au fost evaluate de catre 2 comisii constituite din 3 evaluatori, provenind din mediul de afaceri sau din  organizatii de sprijin sau reprezentare ale mediului de afaceri.

Dna Veronica DanciuMinisterul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat – Oficiul Cluj | evaluator, director executiv a.d.

Beneficiind de o larga experienta in calitate de dIrector executiv al OTIMMC Cluj, dna Veronica Danciu a evaluat peste 2500 de planuri de afaceri pe diverse linii de finantare nerambursabila si a coordonat pe plan regional implementarea programelor cu finantare nerambursabila precum Start-Up Nation, START, Microindustrializare, etc.

Dna Gabriela Blaj | PL Advisor | consultant, trainer, antreprenor

Fondator al PL Advisory si licenţiată în management la Universitatea de Vest din Timişoara, Gabriela Blaj este expert în management financiar, risc de credit, dezvoltarea produselor şi management al portofoliului. A adunat o experienţă relevantă, în peste 10 ani de activitate în sistemul bancar şi a celor cinci ani ca Director General la o instituţie de microfinanţare. A colaborat cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare  si Shorebank International pentru a livra servicii de asistenţă tehnică pentru parteneri financiari din sud-estul Europei, precum şi cu Rentrop & Straton pentru a oferi seminarii pe teme de creditare şi management financiar pentru antreprenorii IMM-urilor. Gabi e un antreprenor activ dezvoltand platforme de business intelligence pentru IMM-uri precum www.rapoartefinanciare.com .

Dl Alin Ivan | Integrated Consulting Romania | consultant

Integrated Consulting este o companie internationala de consultanta cu filiale in 10 tari din UE, deruland activitati pentru clienti de referinta din domeniul industriei, serviciilor, bancar, cultural, guvernamental. Dl Alin Ivan are o experienta de peste 20 de ani in activitatea de consultanta, atat pe plan national si international.  Are o expertiza aparte in domeniul cost controlling, deruland programe de controlling si eficientizare de costuri intr-o varietate de domenii, atat pentru IMM-uri cat si pentru companii mari si multinationale, precum si de training al expertilor din domeniu. A activat ca evaluator de planuri de afaceri inca de la debutul acestor programe de finantare in Romania.

Dl Andrei KelemenCluj IT Cluster | director executiv

Cluj IT Cluster aduce impreuna companii de renume din domeniul IT, universitati si actori publici in vederea sustinerii dezvoltarii  sectorului IT. In calitate de director executiv, dl Andrei Kelemen, coordoneaza activitatea operationala a clusterului si reprezinta in diverse cadre de dialog cu actoriii publici si privati, precum European Digital SME Alliance. Cu un master in economie si finante publice, Andrei are peste 20 de ani de experienta in managementul proiectelor cu finantare nerambursabila atat in institutii publice cat si private, pe diverse linii de finantare. Este printre altele evaluator de proiecte, custode al Cluj Innovation Days si participant activ in diverse initiative si proiecte de sustinere a inovarii.

Dna Oana Florina Rujan | Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software – Transilvania | manager relatii internationale

ARIES TRANSILVANIA este un actor de referinta in sprijinirea sectorului IT, grupand cateva zeci de companii din domeniu si deruland programe si proiecte de dezvoltare si sprijinire a a acestora, pregatire a angajatilor si internationalizare. Responabila de management de proiect si managementul relatiilor internationale in cadrul ARIES, Oana Rujan are peste 15 ani de experienta in consultanta, antreprenoriat, management de proiect, cu o competenta distinctiva in proiectele internationale de inovare sectoriala si cercetare-dezvoltare.

Dna Nicoleta BalsanAsociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj | expert financiar

Absolventa de stiinte economice cu peste 15 ani de experienta in contabilitate si peste 10 ani de experienta in managementul financiar al proiectelor cu finantare nerambursabila, dna Nicoleta Balsan are o larga experienta in gestionarea financiara a proiectelor finantate prin diverse linii de finantare (PHARE, POSDRU, FP7, eContent, POCU, Orizont 2020) in domenii precum dezvoltarea IMM-urilor, sprijinire antreprenoriatului, cercetare-dezvoltare-inovare, dezvoltarea resurselor umane.

Detalii despre procesul de constituire a comisiilor de evaluare si selectie a evaluatorilor

Evaluatorii au fost selectati pe baza unui set de criterii referitoare la experienta in domeniu si competenta, criterii stabilite in cererea de finantare si aprobate de autoritatea de management AMPOCU.

Dupa intervievarea evaluatorilor, acestia au fost notificati catre autoritatile in cauza si aprobati in cadrul unui proces prin care se verifica corespondenta experientei si competentelor acestora, asa cum au fost demonstrate de dosarul de recrutare, cu criteriile stabilite initial.